Η multipΛexion δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας από το 2012 στην Θεσσαλονίκη  και στελεχώνεται από άτομα με πολύχρονη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση. ΟΙ ευχαριστημένοι πελάτες της multiplexion βρίσκονται ανά την Ελλάδα καθώς οι εγκαταστάσεις μας δεν περιορίζονται στον Νομό Θεσσαλονίκης.

Γιατί να μας επιλέξετε:

Πιστοποιημένοι εγκαταστάτες
Είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες – μεταπωλητές των μεγαλύτερων κατασκευαστριών εταιριών SIGMA , AJAX,TEXECOM,VENITEM,VELLER ,HIKVISION,TVT,ALIVE,SATEL,ARTEC,ROEL,ELMES,AVISION,KTEC,ALEPH,CQR,INIM,JABLOTRON,OPTEX,SEAGATE,SUNLIGHT,SIRSEN. στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας.

Υπηρεσίες & Προϊόντα υψηλής ποιότητας
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των Συστημάτων Ασφαλείας επί πολλά έτη & την εταιρία μας στελεχώνουν άτομα με εμπειρία και τεχνική κατάρτιση. Χρησιμοποιούμε αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, και παρέχουμε υπηρεσίες μέγιστης ασφάλειας εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του συστήματος σας.

Πιστοποιημένες μελέτες συστημάτων ασφαλείας
Διαθέτουμε πιστοποιημένους μηχανολόγους-μηχανικούς για τη σωστή και αξιόπιστη μελέτη του χώρου σας, καθώς επίσης και το σχεδιασμό του συστήματος ασφαλείας σας, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Διαθέτουμε την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για την ασφάλεια οποιοδήποτε χώρου , είτε είναι σπίτι είτε επαγγελματικός χώρος. Μελετούμε με ακρίβεια τις ανάγκες σας ,αποφασίζουμε μαζί το σύστημα ασφαλείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ολοκληρώνουμε τις εργασίες ώστε να κοιμάστε ήσυχοι και ασφαλείς. Τοποθετούμε συναγερμούς ενσύρματους αλλά και ασύρματους , κάμερες ασφαλείας  αναλογικές , κάμερες ip , κάμερες wi-fi , κάμερες ασύρματες , καταγραφικά με σκληρό δίσκο , όπως επίσης access control για την ασφάλεια της εισόδου της πολυκατοικίας και την είσοδο του διαμερίσματος σας.