Η multipΛexion δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας από το 1999 και στελεχώνεται από άτομα με πολύχρονη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση.

Η εταιρεία, και το τεχνικό προσωπικό διαθέτουν επίσης σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αξιοπιστία προς τους πελάτες μας.

Για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας είμαστε κοντά στους πελάτες μας και μετά την πώληση με διαθέσιμο τεχνικό ασφαλείας 24 ώρες την ημέρα 365 ημέρες το χρόνο όχι μόνο για τηλεφωνική εξυπηρέτηση αλλά και για την άμεση επίσκεψη τεχνικού.

Γιατί να μας επιλέξετε:

Άδεια Λειτουργίας
Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των εγκαταστάσεων και πώλησης συστημάτων ασφαλείας που διαθέτουμε άδεια λειτουργίας από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη.

Πιστοποιημένοι εγκαταστάτες
Είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες – μεταπωλητές των μεγαλύτερων κατασκευαστριών εταιριών στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Κατέχουμε Πιστοποίηση ISO για τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Υπηρεσίες & Προϊόντα υψηλής ποιότητας
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των Συστημάτων Ασφαλείας επί πολλά έτη & την εταιρία μας στελεχώνουν άτομα με εμπειρία και τεχνική κατάρτιση. Χρησιμοποιούμε αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, και παρέχουμε υπηρεσίες μέγιστης ασφάλειας εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του συστήματος σας.

Πιστοποιημένες μελέτες συστημάτων ασφαλείας
Διαθέτουμε πιστοποιημένους μηχανολόγους-μηχανικούς για τη σωστή και αξιόπιστη μελέτη του χώρου σας, καθώς επίσης και το σχεδιασμό του συστήματος ασφαλείας σας, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας.

Τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο
Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο στόλο κινητών συνεργείων για την εξυπηρέτηση σας και τη σωστή εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας σας.